Aturem les prospeccions envia “petroli” als diputats del Congrés

Deixa un comentari

15 Mai 2013 per aturemprospeccions

El grup Aturem les prospeccions ha escenificat la seva oposició amb una acció simbòlica per fer arribar als representats a l’Hemicicle.

Quelcom tan inofensiu com tinta negra per roba i aigua és el que contenen els flascons que les entitats membres del grup Aturem les prospeccions i els estudiants de la Universitat de Barcelona han preparat per enviar als representants polítics del Congrés dels Diputats. Però simbolitzen el petroli que es vol buscar a la costa catalana i que tant podria malmetre els ecosistemes, el turisme i l’economia.

S’han preparat un total de 350 flascons que es faran arribar als Diputats per visualitzar l’oposició als projectes de prospeccions marines a la costa catalana, amb l’objectiu que es també es posicionin en contra d’aquestes recerques.

L’acció, que ha comptat amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció, Assemblea d’Estudiants de Biologia i Ambientals (AEBA) i Skamot Verd, s’ha dut a terme el matí d’aquest dimarts 14 de maig a la gespa entre les facultats de Biologia i Geologia de la Universitat de Barcelona. A continuació s’ha fet una xerrada sobre les prospeccions marines destinada als estudiants.

accióhidrocarburs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 27 other followers

%d bloggers like this: