EL 21 DE DESEMBRE A LA PLATJA DE BLANES: NEDADA REIVINDICATIVA CONTRA LES PROSPECCIONS SÍSMIQUESAMB TRAVESSIA CATALUNYA NEDANT (TCN).

Deixa un comentari

9 Desembre 2014 per aturemprospeccions

La cerca de jaciments residuals de petroli sota el fons marí – igual que el fracking – només serveix per allargar l’agonia d’un model energètic caducat. Malgrat el clam de la ciutadania contra les prospeccions marines, els nostres governs semblen tenir clar que l’aposta de futur és el petroli sigui com sigui. 

Per això, la Plataforma ATUREM LES PROSPECCIONS A LA COSTA i TRAVESSIA CATALUNYA NEDANT (TCN) hem organitzat una nedada i acció reivindicativa contra les prospeccions marines a la costa el proper 21 de desembre a la Platja de Blanes. 

Si estàs en contra que s’extregui petroli d’entorns que hauríem de protegir pel seu valor social i ambiental; si vols que es conservin i protegeixin zones amenaçades per les prospeccions com les Canàries, les Balears o Catalunya; si creus que cal un nou model energètic; si penses que el govern s’hauria de preocupar per l’interès general en comptes dels interessos d’unes poques empreses… ajuda’ns i suma’t a les activitats del diumenge 21 de desembre!

Nedada contra les prospeccions marines Inscripció: http://travessiacatalunyanedant.cat/proves/blanes

L’horari de la convocatòria és a les 8:30h i la sortida es donarà a les 10:00h. Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: Blanes (platja de S’Abanell – desembocadura riu Tordera)/Blanes (Platja de Blanes)

Acció contra les prospeccions marines 

Horari de la concentració a les 12h – Lloc: Platja de Blanes

Totes les persones vestides de negre s’estiraran a la sorra i simularan un vessament a la costa. Al final de l’acció es llegirà un manifest en solidaritat amb les Canàries, contra les prospeccions marines i per reclamar un nou model energètic.

Lluitarem pel canvi, per un model energètic sostenible i democràtic. 

Trobareu més inforamció a: http://www.travessiacatalunyanedant.cat

prospeccions_marines

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 27 other followers

%d bloggers like this: